На головну На головну
Про нас | Новини | Наші послуги | Тех. підтримка | Додатково


SIM-NET  сервіс 
логін   
пароль   
 
 Новини/Акції
Новини/Акції

01.12.2011
До уваги – абонентів ТзОВ «Інтернет -Україна», підключених на умовах письмового договору про надання телекомунікаційних послуг!
ТзОВ «Інтернет -Україна»повідомляє, що персональні дані - «відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована» (в редакції ст.2 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI, від 01.06.2010), котрі надавались Вами на основі вільного волевиявлення в процесі укладення угод чи вчинення інших правочинів з ТзОВ «Інтернет -Україна», будуть включеними до відповідних баз персональних даних ТзОВ «Інтернет -Україна», котрі формуються та підлягають реєстрації відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Розкриття персональних даних суб’єктів персональних даних при реєстрації баз даних не відбувається!

ТзОВ «Інтернет -Україна» вважатиме, що згода від Вас на обробку персональних даних в законних цілях, відповідно до сформульованої в таких правочинах мети, предмету угод та обов’язків сторін, підтверджена, якщо протягом 20-денного строку не буде отримано письмової вмотивованої вимоги про знищення персональних даних, наданих під час укладення угоди/правочину. Права суб’єктів персональних даних визначені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Від нових абонентів, підключених на умовах письмового договору про надання телекомунікаційних послуг, обов’язково отримується згода на обробку їх персональних даних, а також вони інформуються про включення цих даних до персональної бази даних споживачів телекомунікаційних послуг ТзОВ «Інтернет -Україна» шляхом проставлення відмітки в абонентській карті одночасно з підписанням договору про надання телекомунікаційних послуг (абонентського договору). При цьому моментом включення персональних даних у відповідну базу даних являється дата підписання договору.

Відповідно до законодавства України, внутрішніх процедур та стандартів ТзОВ «Інтернет -Україна», Конвенції Ради Європи «Про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних», ТзОВ «Інтернет -Україна» вживає всіх необхідних заходів для захисту персональних даних своїх абонентів, споживачів, працівників та контрагентів.
01.11.2011
Оптоволоконні мережі
Відчуйте всі переваги технології оптоволоконного доступу у своєму офісі та вдома!
Перевірте можливість вашого підключення »»»
14.10.2011
Вакансії
"Інтернет Україна" запрошує на роботу

Менеджера по роботі з корпоративними клієнтами

Обов'язки: Активний пошук потенційних клієнтів за обраним напрямом: (IP-телефонія, Телефонія, Телефонні станції АТС IP-PBX, Інсталяція Call-центрів, Телефонні конференції, Інформаційний обзвін, Віртуальний Офіс, Віртуальна IP ATC PBX, Віртуальний Колл-Центр, Швидкісний доступ в Інтернет );

Проведення переговорів;
Презентація продуктів компанії;
Укладання договорів;
Системне ведення клієнтської бази;


Вимоги:
Активність;
Організованість;
Націленість на результат;
Досвід роботи у сфері активних продажів від 2 років;
Навики проведення телефонних та особистих переговорів;
Уміння користуватися офісним пакетом Microsoft, Internet;


Варіанти співпраці:

Повна зайнятість або часткова: Ми пропонуємо нашим клієнтам: повний спектр телекомунікаційних послуг таких як: IP-телефонія,
традиційна телефонія, встановлення телефону та телефонних ліній, об'єднання територіально-розподілених філій в єдину мережу, створення інфраструктури підприємства «під ключ» та її подальша підтримка, впровадження системи комутації і маршрутизації мовної інформації, управління мережами IP-телефонії та забезпечення ефективної взаємодії з партнерськими мережами, управління правилами маршрутизації дзвінків, управління сигнальним і медіа трафіком LIRA ™. Швидкісний доступ в Інтернет за технологією ADSL і BWA. Ми прагнемо зміцнювати і розвивати довгострокове та взаємовигідне співробітництво з клієнтом, забезпечувати індивідуальний підхід в роботі з ним і високу якість обслуговування. Співбесіда, тел. 254-00-20
14.04.2007
Термін дії карток SIM-NET "Світ" продовжено
Відтепер термін дії карточок SIM-NET "Світ" продовжено до шести місяців.
13.02.2007
Новий тарифний план: SIM-NET "Світ"
Оплата за 1 год. з'єднання 09:00 - 24:00 - 1.00 грн *
00:00 - 09:00 - 0.50 грн *
Вартість карток (грн) 10 20 30 50
Термін дії (міс) 6
Підключеннябезкоштовно
Послуга CallBackвідсутня
*) - ціни подані з врахуванням ПДВ
01.02.2007
Послуга Callback стає платною
Шановні абоненти, компанія "Інтернет Україна" вимушена попередити вас, про те, що з 13 лютого 2007 р. послуга "Callback" стає платною і буде коштувати 2,4 грн. (враховуючи ПДВ) на годину для тарифного плану "SIM-NET" (стандартний).
Для тарифних планів "Денний Online", "Нічний Online", "Home", "Нічний клуб", "Нічний клуб "Gold" та ін., послуга "Callback" буде ПРИЗУПИНЕНА.


Шановні користувачі! З 01.01.2007 р. набуває чинності рішення Національної комісії з питань регулювання зв'язку (НКРЗ) України №351 від 06.09.2005 "Про затвердження порядку взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій за послуги доступу до телекомунікаційних мереж при наданні послуг телефонного зв'язку". Згідно нового порядку взаєморозрахунків операторів, компанія "Інтернет Україна" змушена змінити тарифи на комутований доступ до мережі з використанням послуги "Callback".

За умовами прийнятого НКРЗ рішення при використанні абонентом послуги "Callback" компанія "Інтернет Україна" зобов'язана заплатити телефонному оператору абонента 2,40 грн./год з ПДВ (незалежно від часу доби). У зв'язку з цим, компанія "Інтернет Україна" змушена збільшити тарифи комутованого доступу (для окремих тарифних планів) і призупинити надання послуги "Зворотній дзвінок" (для окремих тарифних планів).
Тарифи без використання послуги "Зворотній дзвінок" залишаються незмінними.

Ми вимушені це зробити з причин, що не залежать від нас і сподіваємося на ваше розуміння.
з 01.10.2008
Тариф "Безлімітний" - чудова пропозиція!
Швидкість, Kbit/s 128 256 512 1000 2000
Абон. плата, грн/міс від 30 від 70 від 85 від 100 від 185
Трафік необмежений
Вартість підключення, грн 60
з 01.11.2006
Підключись до тарифу "Акційний" на нових вигідних умовах!
Абон. плата100 грн / 1000 Мб
Оплата за додатковий трафік, грн/Мб 07.00-10.00 - 0,1
10.00-19.00 - 0,15
19.00-01.00 - 0,13
01.00-07.00 - 0,05
Вартість підключення60 грн
Помегабайтна оплата при швидкості 256-512 kBit/s
Підключившись до тарифу "Акційний" ви отримуєте додатково інтернет-пакет "Home" (комутований доступ)
Наші послуги

Dial-up
Тарифи
Технічна підтримка

Виділена лінія
Тарифні пакети
Технічна підтримка

SIM-NET картки
Типи карток
Де придбати
Активація
Поповнення рахунку

Додаткові послуги
Web-хостинг
Реєстрація доменів
Розробка П/З
Web-дизайн


Copyright © 1996-2024 ISP "Інтернет Україна"